loginOldalainkat 31 vendég böngészi

Látogatóink:


Mai lát.szám:122
Havi lát.szám:2049
Összesen:162517
Napi legtöbb647
Száml. kezdete2011-11-15

Országos családkongresszust és családfesztivált rendeznek novemberben Gödöllő-Máriabesnyő

A család közös ünneplésére hívja Bíró László, az MKPK családreferens püspöke a családokat, a házaspárokat, a családokat szerető papokat, szerzeteseket és mindenkit, aki a család és az élet mellett áll.


"Ünnepeljük együtt a családot, tegyünk tanúságot arról, hogy a családban élni öröm és boldogság, és hirdessük, hogy a család a társadalom számára pótolhatatlan értékek forrása! Erre utal a kongresszus mottója is: 'Nagy titok ez!' (Ef 5,32)" fogalmaz meghívójában a családpüspök.

 

A XVIII. Családkongresszus résztvevői a rendezvény első két napján, november 10-én és 11-én Máriabesnyőn, a Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Házban (2100 Gödöllő-Máriabesnyő, Kapucinusok tere 3.) gyűlnek össze. November 12-én reggel átvonulnak a Királyi Kastélyba (2100 Gödöllő, Gödöllői Királyi Kastély), ahol az ünneplés nagyszabású kulturális rendezvény, a Családfesztivál keretében folytatódik.


Mindhárom nap programja a felnőtt családtagokhoz szól, szombaton, november 12-én azonban a gyerekek részére is biztosítanak foglalkozást Máriabesnyőn, a Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Házban, külön a kisebbeknek (kb. 8 éves korig) és a nagyobbaknak (8-16 éves korig). A gyerekek a 16 órakor kezdődő szentmisére átmennek Gödöllőre.

A XVIII. Családkongresszusra a Jelentkezési lap kitöltésével 2011. október 28-ig lehet jelentkezni.

Forrás:Magyar Kurír